flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Годованого Олега Володимировича

11 січня 2019, 16:35

У провадженні господарського суду Хмельницької області перебуває справа №924/1164/18 за позовною заявою акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк", м. Київ до товариства з обмеженою відповідальністю “Єврошиномонтаж”, м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області, Годованого Олега Володимировича про стягнення солідарно 112273,31 грн.

Відповідач у справі - Годований Олег Володимирович (32301, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, вул. Першотравнева, 96; 32319, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, с. Мукша Китайгородська, вул. Майська, буд. 96) викликається 31 січня 2019 року на 10:00 год. у судове засідання.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Відповідачу Годованому Олегу Володимировичу роз’яснюється можливість застосування судом положень ст. 202 ГПК України у випадку неявки в засідання без поважних причин чи без повідомлення причин такої неявки, та обов’язок повідомити суд про причини неявки.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua.

Згідно з ч. 4 ст. 122 ГПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.