flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду прочитав лекцію на семінарі в Національній школі суддів

02 серпня 2018, 14:40

Судді господарського суду Хмельницької області Крамар Сергій Іванович, Гладій Сергій Віталійович та Музика Максим Васильович прийняли участь у семінарі для суддів місцевих судів на тему: "Авторитет судової влади: доброчесність та компетентність судді як основні елементи довіри до суду", що проводився 1-2 серпня 2018 року у місті Львові Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Голова суду Сергій Іванович був запрошений на семінар у якості лектора та прочитав для учасників доповідь на тему: "Справедливість у судочинстві (концептуальні елементи)". Зокрема, він розкрив історичний зміст суддівництва, становлення інституту права протягом сторіч і вплив цієї складової на судову систему в сьогоденні.

Окрім того, судді взяли участь у комунікативному практикумі на тему: "Авторитет у суспільстві формують люди", під час якого увагу було звернуто на питання загальноприйнятих цінностей у суспільстві. Психологи знайомили суддів із методами управління в судах, а також залучали їх до участі в рольових іграх, які мають виявити приховані лідерські якості кожного учасника. Учасники семінару також обговорили взаємодію судів зі ЗМІ, зокрема правильний медіа супровід у ході розгляду резонансних справ, персональний імідж судді в соціальних мережах як складової довіри.