flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання з пожежної охорони

17 серпня 2020, 10:43

14 серпня 2020 року Територіальним управління Служби судової охорони та Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області на базі Господарського суду Хмельницької області проведено спільні навчання щодо алгоритму дій у випадку виникнення пожежі в приміщенні суду.

Відпрацьовано навички та спільні дії працівників суду та співробітників територіального управління ССО в Хмельницькій області, головного управління ДСНС у разі виникнення пожежі в приміщенні суду.

Зокрема, рятувальниками було роз'яснено працівникам суду, що у разі виявлення ознак горіння, необхідно негайно повідомити оперативно-рятувальну службу цивільного захисту за номер "101", вказати точну адресу, кількість поверхів приміщення, місце виникнення пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище. Потім вжити заходів щодо евакуації людей через основний та запасний виходи, щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння. У разі необхідності викликати інші аварійно-рятувальні служби: за номером "104" аварійну службу газу, за номером "755-200" міський район електричних мереж; крім того, якщо буде потреба, здійснити відключення електроенергії. Якщо є потерпілі, при необхідності, надати першу (домедичну) допомогу, викликати лікаря або вжити заходів щодо транспортування їх у найближчий медичний заклад.