flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №924/21/24 до Державної служби України з безпеки на транспорті, м. Київ

30 січня 2024, 16:39

Повідомлення по справі №924/21/24 до Державної служби України з безпеки на транспорті, м. Київ

Господарський суд Хмельницької області повідомляє Державну службу України з безпеки на транспорті, м. Київ, що ухвалою суду від 30 січня 2024 року підготовче засідання у справі №924/21/24 за позовом Державної служби України з безпеки на транспорті, м. Київ до фізичної особи - підприємця Зелінського Леоніда Васильовича, м. Хмельницький про стягнення 35 000, 00 грн. матеріальної шкоди, відкладено на 09 год. 30 хв. 05 березня 2024 року.

Постановлено викликати в підготовче засідання 05 березня 2024 року повноважного представника позивача - Державної служби України з безпеки на транспорті, м. Київ, для надання пояснень щодо заявлених позовних вимог у справі, в тому числі повідомити суд про стан здійснення розрахунків відповідачем станом на час розгляду справи, надати документальні докази в підтвердження нанесення відповідачем шкоди майну, зокрема (але не обмежуючись) надати докази належності пошкодженого майна на праві власності заявнику, підтвердити заподіяння шкоди майну позивача саме джерелом підвищеної небезпеки, право власності на яке належить відповідачу, документально обґрунтувати причинно-наслідковий зв'язок між діями відповідача та фактом завдання шкоди щодо можливості (неможливості) заїзду будь-яких транспортних засобів без дозволу на ваговий комплекс, документально підтвердити сплату коштів вказаних в акті діагностики.

В разі нез'явлення представника позивача, зобов'язати останнього повідомити суд про причини неявки, роз'яснивши позивачу підстави залишення позову без розгляду передбаченого ч.4 ст.202 та ст.226 ГПК України.  

Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua.