flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся Хмельницький регіональний судовий форум „Рада суддів України: потенціал та реалії”.

06 листопада 2017, 12:22

Відбувся Хмельницький регіональний судовий форум „Рада суддів України: потенціал та реалії”

06 листопада 2017 року в приміщенні Хмельницького університету управління та права відбувся Хмельницький регіональний судовий форум „Рада суддів України: потенціал та реалії”, організаторами якого виступали Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Секція суддів Асоціації правників України. Форум пройшов в рамках реалізації грантового проекту „Підтримка розвитку суддівського самоврядування” за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) „Нове правосуддя”.

Участь у форумі взяли Голова ради суддів України, голови комітетів та члени РСУ, представники Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, представники суддівського корпусу, юристи, науковці, ЗМІ. Господарський суд Хмельницької області представили судді Музика М.В., Субботіна Л.О. та Яроцький А.М.

Ключовими питаннями розглянутими на форумі стали питання діяльності Ради суддів України як вищого органу суддівського самоврядування у період між з’їздами суддів; можливості вдосконалення та оптимізації роботи Ради суддів України з точки зору суддівської спільноти.