flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в судове засіданні ТОВ "ТЕСКОМЕКСПЕРТ"

28 березня 2019, 12:30

У провадженні господарського суду Хмельницької області перебуває справа №924/45/19 за позовною заявою Публічного  акціонерного товариства "ІМЕКСБАНК",  м. Одеса, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, м. Київ, до Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕСКОМЕКСПЕРТ", м. Хмельницький про застосування наслідків недійсності договору про розірвання іпотечного договору, укладеного між Публічним акціонерним товариством "ІМЕКСБАНК" та Товариством з обмеженою відповідальністю "ТЕСКОМЕКСПЕРТ", посвідченого 26.12.2014р. приватним нотаріусом Одеського міського нотаріального округу Журавлем М.В., за реєстровим № 1521, повернути сторони у стан, який існував до укладення цього правочину, шляхом скасування державної реєстрації прав та їх обтяжень про припинення іпотеки та обтяжень щодо майна, а саме: майнових прав на офісно-торгівельні приміщення комплексу: етно - квартал "У Привоза" з підземним паркінгом, офісно-торгівельними приміщеннями, будівельна адреса: м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, буд. № 108/1, які були зареєстровані згідно Іпотечного договору (з майновим поручителем), укладеного між Публічним акціонерним товариством "ІМЕКСБАНК" та Товариством з обмеженою відповідальністю "ТЕСКОМЕКСПЕРТ", посвідченого 30.05.2014р. приватним нотаріусом Одеського міського нотаріального округу Журавлем М.В., за реєстровим № 600.

Відповідач у справі - Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕСКОМЕКСПЕРТ" (29000, м. Хмельницький, вул. Зарічанська, буд. 5/3; 65012 м.Одеса, вул.Пантелеймонівська 25) викликається 17 квітня 2019 року на 11:00 год. у судове засідання.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Відповідачу Товариству з обмеженою відповідальністю "ТЕСКОМЕКСПЕРТ" роз’яснюється можливість застосування судом положень ст. 202 ГПК України у випадку неявки в судове засідання без поважних причин чи без повідомлення причин такої неявки, та обов’язок повідомити суд про причини неявки.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua.

Згідно з ч. 4 ст. 122 ГПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.