flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Гордійчука Андрія Андрійовича

21 серпня 2019, 12:00

Оголошення про виклик відповідача - Гордійчука Андрія Андрійовича

Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 20.08.2019 р. відкрито провадження у справі №924/688/19 за позовною заявою публічного акціонерного товариства акціонерного банку "Укргазбанк", м. Київ до сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу “Перший національний аграрний кооператив”, м. Хмельницький, Гордійчука Андрія Андрійовича, товариства з обмеженою відповідальністю “Органікс сідс”, м. Київ, товариства з обмеженою відповідальністю “Аделаїда-еко”, с. Яворівка Новоград-Волинського району Житомирської області про стягнення солідарно 61375889,43 грн. заборгованості, призначено підготовче засідання на 04 вересня 2019 року на 10:30 год.

Відповідач у справі - Гордійчук Андрій Андрійович (Хмельницька область, м. Шепетівка, Старокостянтинівське шосе, 33, кв. 4) викликається 04 вересня 2019 року на 10:30 год. у засідання.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Відповідачу Гордійчуку Андрію Андрійовичу роз’яснюється можливість застосування судом положень ст. 202 ГПК України у випадку неявки в засідання без поважних причин чи без повідомлення причин такої неявки, та обов’язок повідомити суд про причини неявки.

Згідно з ч. 4 ст. 122 ГПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua.