flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду арбітражного керуючого - Олеся Сергія Васильовича

24 лютого 2020, 17:45

Ухвалою господарського суду Хмельницької області від 24.02.2020р. відкладено засідання у справі №4/3/159-Б за заявою Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області про банкрутство Корпорації "Подільські мінерали", с.Варварівка Славутського району на на 16:00 год. "10" березня 2020 року.

Корпорація "Подільські мінерали" звернулась до суду з позовом до арбітражного керуючого Олеся Сергія Васильовича, в якому просить стягнути 113 446,61 грн. коштів, безпідставно використаних на свою користь та користь третіх осіб, без відсутності підтверджуючих документів на використані грошові кошти, без рішення комітету кредиторів та рішення Господарського суду Хмельницької області в ході ліквідаційної процедури корпорації "Подільські мінерали" в межах справи №4/3/159-Б.

Арбітражний керуючий - Олесь Сергій Васильович викликається 10.03.2020р. на 16:00 год. у судове засідання.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Згідно з ч. 4 ст. 122 ГПК України відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, викликається в суд через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua.