flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду! У господарському суді проводиться опитування

27 березня 2019, 10:50

На виконання рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2018р. з технічною допомогою Благодійної організації «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» у співпраці з проектом USAID «Нове правосуддя» у Господарському суді Хмельницької області реалізовується проект «Покращення якості роботи судів через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням карток громадського звітування».

Останнє оцінювання якості роботи та організації роботи судів проводилось в 2016 році шляхом застосування рамкової системи оцінювання роботи суду в Україні з назвою «Система оцінювання роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи (СОРС)».

Проведення опитування повинно бути спрямовано на покращення умов відправлення правосуддя суддями та створення належних умов праці апарату суду, забезпечення доступності установ судової системи для відвідувачів, які звертаються до суду.

                                                                                                     

Господарський суд Хмельницької області зацікавлений у даному опитуванні та буде вдячний відвідувачам суду за прийняту участь!