flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації суддів

12 червня 2018, 10:00

4 - 8 червня 2018 року судді господарського суду Хмельницької області Крамар Сергій Іванович, Муха Микола Євгенович, Грамчук Ігор Васильович, Димбовський В'ячеслав Вікторович проходили підготовку суддів за програмою для суддів місцевих господарськиїх судів, що проводилась Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України у місті Львові.

Захід розпочався із привітання суддів із професійним святом Днем господарських судів України, що святкується 4 червня.

Судді розглянули найактуальніші питання, пов’язані зі змінами в процесуальному законодавстві, зосередили увагу на практиці вирішення корпоративних спорів та питанні доказів та доказування в господарському судочинстві, опрацювали приписи земельного законодавства та особливості застосування законодавства про банкрутство.

Окрім питань права та процесу господарської спеціалізації, до обговорення було запропоновано тему щодо  суддівської етики, зокрема, крізь призму історії. Судді поділились своїми думками щодо методів управління в судах та розуміння поняття лідерства. Окремим актуальним блоком були заняття з правопису та культури ділового мовлення. Учасники підготовки пройшли пунктуаційно-орфографічний практикум і поспілкувались щодо мовного етикету державного службовця.