flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Заверуха С.В. прийняв участь в засіданні постійно діючої робочої групи з питань розвитку суддівського самоврядування

04 вересня 2018, 11:20

У неділю 2 вересня 2018 року в стінах Апеляційного суду Хмельницької області відбулось засідання постійно діючої робочої групи з питань розвитку суддівського самоврядування Ради суддів України. Учасником зустрічі як член постійно діючої робочої групи Ради суддів України з питань розвитку суддівського самоврядування у Хмельницькій області став суддя Господарського суду Хмельницької області Сергій Володимирович Заверуха.

Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, з яким стикаються суддівські колективи Хмельницької області, зокрема, забезпечення належної охорони приміщень судів, проблемні питання, що виникають при запровадженні Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи тощо.

Увага членів робочої групи була зосереджена на підвищенні авторитету судової влади, налагоджені комунікації між суддівськими колективами та Радою суддів України, суддівським середовищем та представниками адвокатури, прокуратури, а також громадянським суспільством.

Нагадуємо, що постійно діючі робочі групи Ради суддів України в областях було створено рішенням Ради суддів України №14 від 18.05.2018 року з метою розвитку та підтримки суддівського самоврядування на місцевому рівні в усіх регіонах України. Склад постійно діючої робочої групи Ради суддів України з питань розвитку суддівського самоврядування у Хмельницькій області затверджено розпорядженням голови Ради суддів України № 1 від 23.06.2018 року.