flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2018, 16:20

Шановні колеги!

Від імені колективу Господарського суду Хмельницької області прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня юриста!

Це свято об’єднує всіх працівників юридичної галузі, які віддають свій досвід, знання, сили, енергію для утвердження і зміцнення нашої держави.

У цей святковий день зичимо вам професійного натхнення та плідної праці, міцного здоров’я і благополуччя, щастя і добробуту.

Хай не зрадять вас витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму і завжди повняться сонячним теплом та достатком ваші оселі!

 

З нагоди відзначення професійного свята в Господарському суді Хмельницької області відбулась урочиста нарада за участю суддів та працівників апарату суду.

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість у роботі та з нагоди професійного свята грамотами Хмельницької міської ради нагороджено головного спеціаліста служби управління персоналом Микитюк Олену та головного спеціаліста відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та статистики Кушнір Аллу.

 

 

Відзнаки Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, проявлену ініціативу, творчий підхід до виконання службових завдань та з нагоди Дня юриста отримали секретарі судового засідання Желіхівська Ольга та Ключка Наталя.

 

 

Окрім того, працівників апарату суду було запрошено на урочистості до Хмельницької обласної ради та облдержадміністрації.

Враховуючи сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу зміцнення законності та з нагоди Дня юриста грамотами Хмельницької обласної ради нагороджені помічник голови суду Шершелюк Діана та помічник заступника голови суду Гладій Оксана.

Подяками та грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня юриста нагороджені помічники суддів Свіжа Ольга, Козінчук Юлія, секретар судового засідання Тлуста Уляна, заступник начальника відділу документального забезпечення канцелярії Малькут Ірина.