flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У суді завершився конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця

16 жовтня 2018, 12:15

Наказом керівника апарату суду №25-од від 10.09.2018р. було оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - завідувача сектору комп’ютерного та програмного забезпечення, інформаційної безпеки господарського суду Хмельницької області.

Бажання взяти участь у конкурсі виявили дві особи - Куницький Сергій Валерійович та Дзіх Інна Леонідівна.

Проведення оцінювання кандидатів відбувалося відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016р. №246.

Конкурс проводився з 5 по 11 жовтня 2018 року. На перших двох етапах конкурсу, з метою виявлення необхідних ділових якостей і вміння працювати з комп'ютером, учасники відбору проходили тестування та розв’язували ситуаційні завдання. На завершальному етапі, з метою виявлення необхідних особистісних якостей та знання спеціального законодавства, комісією було проведено співбесіду із кандидатами.

 

 

 

За результатами конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - завідувача сектору комп’ютерного та програмного забезпечення, інформаційної безпеки господарського суду Хмельницької області конкурсною комісією із загальною сумою 10 балів переможцем визначено Куницького Сергія Валерійовича.