flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду Яроцький А.М. відвідав науково-практичний захід, головною темою якого були питання банкрутства

03 квітня 2019, 16:50

Сьогодні 3 квітня 2019 року суддя Господарського суду Хмельницької області Андрій Миколайович Яроцький відвідав науково-практичний захід «Конкурсне право: проблеми теорії та практики», що був організований Хмельницьким університетом управління та права разом із Радою адвокатів Хмельницької області та Громадською організацією «Всеукраїнська самоврядна організація фахівців конкурсного процесу».

До участі було запрошено суддів, адвокатів, арбітражних керуючих, науковців, здобувачів вищої освіти.

 

 

На відкритій лекції «Конкурсне право: навчальна дисципліна, доктрина, міжнародні стандарти, національна модель банкрутства» обговорювали особливості відносин неплатоспроможності/банкрутства, елементи системи банкрутства і модель банкрутства в Україні, сучасну реформу законодавства про банкрутство і міжнародні стандарти, очікування від застосування Кодексу з процедур банкрутства.

Після лекції учасники заходи мали можливість відвідати семінар «Сучасне банкрутство: теорія і практика» та подискутувати на теми перспективного законодавства – Кодексу з процедур банкрутства, банкрутства фізичних осіб; моделі банкрутства в Україні; особливостей юридичних  механізмів у судовій практиці.