flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти беруть інтерв’ю у відвідувачів суду

11 квітня 2019, 15:10

По всій Україні протягом останніх декількох місяців проводиться опитування щодо якості та організації роботи судів шляхом застосування рамкової системи оцінювання з назвою «Система оцінювання роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи (СОРС)».

На допомогу Господарському суду Хмельницької області прийшли студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, які інтерв’ювали відвідувачів суду. 65 питань з анкети не злякали учасників судового процесу, бо поспілкуватись з молодими, енергійними та натхненними людьми було цікаво досвідченим юристам та адвокатам.

 

 

Нагадуємо, що на виконання рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2018р. з технічною допомогою Благодійної організації «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» у співпраці з проектом USAID «Нове правосуддя» у Господарському суді Хмельницької області реалізується проект «Покращення якості роботи судів через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням карток громадського звітування».

Опитування громадян буде проводитись до 20 квітня 2019 року, так що встигніть прийняти участь та покращити якість роботи суду.