flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колеги, вітаємо з професійним святом!

15 грудня 2021, 12:05

Колеги, вітаємо з професійним святом – Днем працівників суду!

Прийміть найщиріші вітання та побажання стійкої витримки, поваги на роботі, радісного настрою і блискучих успіхів.

Сьогодні в честь урочистої події наші працівники отримали подяки та грамоти від Верховного Суду, Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради та Хмельницької міської ради.

Грамотою від Верховного Суду нагороджено Місінькевич Любов Володимирівну за сумлінну і бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності суду.

Грамотами від Хмельницької міської ради нагороджено Полушкіна Андрія Вікторовича, Беринду Олену Юріївну та Адамчука Сергія Валерійовича за сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків.

Грамотами та подякою від Хмельницької обласної державної адміністрації нагороджено Шепеля Андрія Сергійовича, Коваль Світлану Григорівну за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у забезпечення правосуддя, захисту прав і свобод громадян.

Нагороджено подяками Хмельницької обласної ради Крупську Валентину Вікторівну, Ківелюка Дениса Андрійовича та Ключку Ольгу Петрівну за сумлінне виконання службових обов’язків, належну організацію роботи,  вагомий внесок у справу забезпечення додержання конституційних засад судочинства та високий професіоналізм.

Тож шановні колеги, з професійним святом Вас! Ваша щоденна праця дуже важлива для тисяч громадян, ніколи не втрачайте натхнення до своєї роботи, нехай невичерпна енергія, оптимізм та удача завжди супроводжують Вас у професійній діяльності!