flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася презентація книги судді Крамара С.І.

11 січня 2022, 16:33

05 січня 2022 року в приміщенні Хмельницької  обласної універсальної наукової бібліотеки відбулась презентація науково-популярного видання «Українська політична еліта: «булава» або зрада» українського правника, судді, кандидата юридичних наук Сергія Крамара, в якому розкрито об’єктивний погляд на окремі історичні події, які стали доленосними для корінного населення України і нашої нації.

Під час презентації Сергій Крамар представив власне видання, розповів про причини написання даної праці, її зміст та структуру, поділився тим, які історичні особи вплинули на хід думок автора та підбив висновки чому його книга варта уваги читача.

У слові до читачів автор наголосив, що причини перемог і поразок українського народу знаходяться не ззовні, а всередині самої нації. Саме ця думка є провідною в науково-популярному виданні.  

На заході були присутні: начальник управління культури Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Оксана Натальська; голова правління міської організації Національної спілки краєзнавців України, кандидат історичних наук Юрій Блажевич; технічні редактори науково-популярного видання Василь Климчук, директор Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та Василь Ваків, юрист, а також представники закладів освіти, краєзнавці, бібліотечні фахівці та студентська молодь. Крім того, презентацію можна було відвідати онлайн за допомогою платформи Zoom, чим і скористалися користувачі мережі Інтернет.

Приємно бачити як студенти Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова проявляють активну громадянську позицію, а також і зацікавленість історією української нації та політичним спрямуванням нашої держави.

Після завершення заходу кожен бажаючий мав змогу отримати в подарунок книгу із авторським підписом.