flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №924/12/22

06 травня 2022, 11:37

Господарським судом Хмельницької області розглядається справа №924/12/22  за позовом Першого заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури в інтересах держави Китайгородської сільської об'єднаної територіальної громади в особі Китайгородської сільської ради с. Китайгород Кам'янець-Подільського району Хмельницької області до 1. ТОВ "Зарус-Інвест" м. Київ,  2. ТОВ "Агро-Еко-Граунд" с. Петропавлівська Борщагівка Бучанського району Київської області за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: -фізичної особи Панасовського А.О. м. Хмельницький; -фізичної особи Зінов'єва В.В. про витребування земельної ділянки.

Звертаємо увагу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, фізичної особи Зінов'єва Владислава Валерійовича на те, що підготовче засідання у вказаній справі відбудеться о 10:30 "16" травня 2022р.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://km.arbitr.gov.ua .