flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит студентів Хмельницького національного університету

25 жовтня 2023, 16:07

Візит студентів Хмельницького національного університету

24 жовтня 2023 року до Господарського суду Хмельницької області завітали майбутні юристи – студенти третього курсу Хмельницького національного університету.

Протягом дня наші гості були присутні у декількох судових засіданнях під головуванням заступника голови суду Сергія Заверухи за участю секретаря судового засідання Уляни Тлусти.  Студенти мали можливість поспостерігати за процесом судового розгляду справ, роботою судді та представниками сторін, а також побачити, як відбувається фіксування судового процесу технічними засобами та забезпечується участь учасників судового процесу в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

У перерві між засіданнями Уляна Тлуста провела екскурсію приміщенням суду, під час якої студенти-третьокурсники оглянули зали судових засідань, довідались багато цікавих моментів з історії та сьогодення суду, детальніше дізнались про роботу канцелярії суду, особливості функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи та її підсистеми Електронний суд, а також зробили фото на згадку.

Сподіваємось, що візит до суду залишив у наших гостей тільки позитивні емоції. Чекаємо на нову зустріч!