flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів Господарського суду Хмельницької області щодо якості функціонування суду

27 грудня 2023, 14:45

Результати опитування відвідувачів Господарського суду Хмельницької області щодо якості функціонування суду

З 1 листопада по 17 грудня 2023 року Господарським судом Хмельницької області проводилось анонімне онлайн-опитування щодо якості роботи суду.

Метою опитування було надання оцінки якості здійснення правосуддя господарським судом області, шляхом з’ясування думки громадян про рівень доступності суду; зручність та комфорт перебування у приміщенні суду; повноту та ясність інформації розташованої на інформаційних стендах суду та опублікованої на вебсайті суду в мережі Інтернет, сторінці суду у Facebook; дотримання термінів судового розгляду; а також якість роботи суддів та працівників апарату суду.

В опитуванні взяли участь 20 громадян, з яких 95% вказали на достатньо високий ступінь обізнаності з роботою суду.

За 5-бальною шкалою на «відмінно» та «добре» якість роботи суду оцінили 90% громадян, якість роботи суддів – 92,5% та працівників апарату суду – 85% громадян.

У розділі «доступність суду» 95% респондентів вказали, що з легкістю знайшли будівлю суду, а також отримали необхідну інформацію під час телефонного дзвінка до суду.

Також опитані високо оцінили зручність та комфортність перебування у суді; повноту та ясність інформації на інформаційних стендах, сторінках  суду в мережі Інтернет та у Facebook; дотримання термінів судового розгляду.

Серед рекомендацій по покращенню роботи суду громадяни зазначили на необхідність створення окремого місця для ознайомлення учасників процесу з матеріалами справ.

Дякуємо усім, хто долучився до опитування. Ваші відповіді важливі для нас і будуть використані для впровадження ефективних рішень щодо організаційної роботи суду, підвищення рівня довіри громадян до судової влади та виявлення недоліків, на які слід звернути увагу.