flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду області Танасюк О.Є. взяла участь у тренінгу для викладачів курсів програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді

20 грудня 2017, 16:25

20 грудня 2017 року суддя господарського суду Хмельницької області Танасюк Олена Євгенівна взяла участь у тренінгу організованому Національною школою суддів України за сприяння українсько-канадського проекту „Підтримка судової реформи в Україні” для викладачів/тренерів курсу „Особливості розгляду справ про укладення, зміну, розірвання договорів, визнання правочинів (господарських договорів) недійсними” програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Під час заходу координатор блоку програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді із господарського судочинства Віта Бондарчук та судді-тренери обговорили тематики курсу щодо договору як підстави виникнення господарських правовідносин, особливостей розгляду спорів, що виникають під час укладення господарських договорів та внесення змін до договору, розірвання та припинення договорів, визнання недійсними правочинів (господарських договорів) та особливостей розгляду спорів про визнання недійсними правочинів.

Розробники розставили акценти щодо методики викладання курсу та оволодіння кандидатами на посаду судді необхідними навичками.

Майбутні тренери взяли активну участь в експрес-опитуваннях із застосуванням системи клікерів, вивчили організацію розв’язання малими групами слухачів модельних задач та поділилися прикладами із власної практики.

За результатами тренінгу учасникам останнього вручено відповідні сертифікати Національної школи суддів України