flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Покращуємо якість роботи судів через проведення опитування учасників судових проваджень

14 березня 2019, 11:05

13 березня 2019 року на базі Хмельницького апеляційного суду проводився Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги» за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Нове правосуддя» тренінг на тему «Дослідження задоволеності відвідувачів суду окремими аспектами роботи суду за методологією карток громадського звітування в рамках системи оцінювання роботи суду (СОРС)».

Від Господарського суду Хмельницької області на тренінг було направлено прес-секретаря суду Малаху Вікторію.

На виконання рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2018р. у суді «Про застосування системи оцінювання роботи суду (СОРС) з метою отримання інформації про поточну ситуацію роботи судів та визначення потреб органів системи правосуддя» орієнтовно з 15 березня по 15 травня 2019 році в учасників судових процесів буде можливість заповнити опитувальники – картки громадського звітування шляхом анкетування.

Вжиття таких заходів спрямоване на покращення умов відправлення правосуддя суддями та створення сприятливих умов праці апарату суду, забезпечення доступності установ судової системи для відвідувачів, які звертаються до суду.