flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо виконання вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" у березні 2019 року

11 квітня 2019, 16:30

Згідно із статтею 1 Закону України „Про доступ до публічної інформації” публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом. Публічна інформація є відкритою.

Звітуємо, що у березні 2019 року до Господарського суду Хмельницької області у порядку Закону України "Про доступ до публічної інформації" надійшло десять запитів на отримання публічної інформації. Шість запитів надійшли до суду електронною поштою, чотири – через поштову службу.

Запитувачів цікавила інформація щодо кількості суддів, які працюють в суді станом на 01.01.2019р., фінансування судів з Державного бюджету на 2018-2019 роки; щодо сканкопій декларацій деяких суддів з моменту призначення на посаду; щодо розміру нарахованої та виплаченої заробітної плати деяким суддям; щодо штатної чисельності працівників суду, кількості зареєстрованої вхідної кореспонденції у 2018 році, середнього відсотку премії для державних службовців, чи встановлювались надбавки державним службовцям за січень-лютий 2019 року; щодо перебування деяких суддів у відпустці, відрядженні.

На усі запити судом було надано відповідь у строк, передбачений Законом України „Про доступ до публічної інформації”.