flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо виконання вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" у квітні 2019 року

06 травня 2019, 16:45

Згідно із статтею 1 Закону України „Про доступ до публічної інформації” публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом. Публічна інформація є відкритою.

Звітуємо, що у квітні 2019 року до Господарського суду Хмельницької області у порядку Закону України "Про доступ до публічної інформації" надійшло три запити на отримання публічної інформації. Два запити надійшли до суду електронною поштою, один – через поштову службу.

Запитувачів цікавила інформація щодо суми суддівської винагороди нарахованої та виплаченої суддям Господарського суду Хмельницької області за весь час перебування на посаді; щодо запитів Управління держпраці до керівників установ про відмову у працевлаштуванні; щодо надсилання судового наказу у справі.

На усі запити судом було надано відповідь у строк, передбачений Законом України „Про доступ до публічної інформації”.